Δημοτικές Εκλογές 2010

"Αίγινα Όλοι Μαζί". Εκλογές: Μέρα ευθύνης - Μέρα ελπίδας.



Δελτίο Τύπου
Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου κ. Σάκη Σακκιώτη

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις κάλπες. Σας καλώ, με συναισθήματα σιγουριάς και αισιοδοξίας. να μετατρέψετε αυτήν την ώρα απόφασης και ευθύνης σε ιστορικό ορόσημο για την Αίγινα, σε αφετηρία ελπίδας, έμπνευσης και δημιουργίας.
 
Πριν την κρίσιμη ώρα της ψηφοφορίας πρέπει όλοι να κρίνουμε, να συγκρίνουμε και να επιλέξουμε τους αξιότερους και ικανότερους ανθρώπους, που θα διαχειριστούν τις τύχες του Τόπου μας, κατά την επόμενη Δημοτική Περίοδο.

Κατά την προεκλογική περίοδο, όλοι οι Συνδυασμοί παρουσιάσαμε τις προγραμματικές μας θέσεις. Τις προτάσεις μας για το Αύριο. Μετά την ψηφοφορία της πρώτης Κυριακής υπάρχει και ένα ακόμα μέτρο σύγκρισης, αυτό της ομάδας των εκλόγιμων δημοτικών συμβούλων. Ζούμε όλοι στην ίδια τοπική κοινωνία, ενός πανέμορφου, ιστορικού και πλούσιου Νησιού. Γνωριζόμαστε. Μπορείτε, λοιπόν, να κρίνετε και να συγκρίνετε ποια Δημοτική Ομάδα εγγυάται την προκοπή και την ανασυκρότηση του Δήμου μας, χωρίς απατηλές "βιτρίνες" και εντυπωσιακές υποσχέσεις, χωρίς μικροπολιτικά ταξίματα και χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και εξαρτήσεις.

Εγώ, ως υποψήφιος Δήμαρχος, εκπροσωπώντας και το σύνολο των στελεχών του ανεξάρτητου Συνδυασμού μας δεσμεύομαι ότι θα αφιερώσω όλες τις δυνάμεις μου για την Αίγινά μας.Θα πολιτευθώ δίκαια και αμερόληπτα, ως Δήμαρχος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΙΝΗΤΩΝ, χωρίς εξαιρέσεις και προκαταλήψεις, για την πρόοδο και ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Νησιού μας.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους και όλες εσάς για τη συμπαράσταση και τη δύναμη που μου δίνετε. Ιδαίτερα ευχαριστώ το σύνολο των υποψηφίων και όλων των λοιπών συνεργατών της δυναμικής ομάδας του ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τους κόπους τους. Δηλώνω ότι πέρα από τις εντάσεις της προεκλογικής περιόδου, τιμώ τους υνυποψηφίους μου και τα στελέχη τους.

Ο Λαός θα αποφασίσει και θα αναδείξει. Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Πάμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Πάμε ΕΝΩΤΙΚΑ. Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ.
Το Αύριο δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Η Νίκη είναι βέβαιη.

Σας ευχαριστώ - Σάκης Σακκιώτης