Δημοτικές Εκλογές 2010

Ευχαριστήρια Δήλωση - Μήνυμα για τη νίκη που έρχεται



Δελτίο Τύπου
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συμπολίτες μου,
σας ευχαριστώ πάρα πολύ που τιμήσατε με την ψήφο σας εμένα προσωπικά και το σύνολο των στελεχών του Συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και μας αναδείξατε νικητές του πρώτου γύρου των Δημοτικών Εκλογών. Η ετυμηγορία σας αυτή αποτελεί για μας μεγάλη τιμή και ευθύνη. Αποτελεί, ακόμα μήνυμα αισιοδοξίας για καλύτερες μέρες στο Νησί μας. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη και συνεργάτες του Συνδυασμού μας για το σκληρό αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί. Ευχαριστώ όλους τους συνυποψηφίους μας για την ποιότητα πολιτικού ήθους, που διατηρήθηκε κατά την προεκλογική περίοδο. Εύχομαι προς τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κουκούλη καλή ολοκλήρωση της Δημοτικής Θητείας του, όπως προσωπικές ευχές απευθύνω και προς όλα τα στελέχη του Συνδυασμού του.
 
Το αποτέλεσμα της 7ης του Νοέμβρη, αποτελεί ένα σαφές μήνυμα του εκλογικού σώματος, για ανάγκη αλλαγής πορείας και ανασχεδιααμού της Δημοτικής Πολιτικής. Η σύνθεση της Δημοτικής μας Ομάδας, όπως έχει ήδη αναδειχθεί, αποτελεί εγγύηση για αυτό. Περιλαμβάνει άξια στελέχη, που προέρχονται από όλες τις περιοχές του Νησιού, από κάθε πολιτκό χώρο και κυρίως είναι άνθρωποι γνωστοί, απλοί, "της διπλανής πόρτας" καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά.
 
Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για το Νησί. Σας καλούμε να μας στηρίξετε και να μας δώσετε την τελική νίκη στο δεύτερο εκλογικό γύρο.
 
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ - Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου
Σάκης Σακκιώτης