Δημοτικές Εκλογές 2010

Ολοκληρώθηκαν χθες οι προεκλογικές ομιλίες των επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών.



Με τις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες των επικεφαλής των τριών εκλογικών συνδυασμών, ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή ο κύκλος των προεκλογικών ομιλιών. Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού "Αίγινα Πρόσω Ολοταχώς" ξεκίνησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στις 17:30, σε εξέδρα που είχε στηθεί για αυτό το σκοπό μπροστά από το Δημαρχιακό κτήριο στην παραλία της Αίγινας. Ακολούθησε η κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού "Αίγινα Όλοι Μαζί" κυρίου Σάκη Σακκιώτη, η οποία ξεκίνησε στις 18:30. Ο κύριος Σακκιώτης μίλησε από το βήμα που είχε στηθεί για το σκοπό αυτό δίπλα στην "Παλιά Προβλήτα". Τέλος στις 19:30 ξεκίνησε η κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη.  Μία μία μέρα πριν, την Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας" που έγινε στην Παλαιά Προβλήτα.

Το Aegina Portal ολοκλήρωσε την Πέμπτη το απόγευμα τις παρουσιάσεις των υποψηφίων, με την παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Αίγινας κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη. Είχε προηγηθεί η παρουσίαση του κυρίου Στέλιου Κοττάκη. Δεν κατέστη δυνατόν να γίνει η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου κυρίου Παναγιώτη Γρηγορόπουλου λόγω πολλών υποχρεώσεων του ιδίου, εξαιτίας της προεκλογικής περιόδου, ενώ η παρουσίαση του κυρίου Σάκη Σακκιώτη, σύμφωνα με την επιθυμία του, είχε γίνει με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Το Αegina Potal έχει ήδη ολοκληρώσει τις τελικές διαδικασίες, για την πλατφόρμα με την οποία θα παρουσιαστούν ζωντανά τα αποτελέσματα των εκλογών το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου.