Δημοτικές Εκλογές 2019

Ο πρώτος γύρος συνεντεύξεων, για τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στο Aegina Portal.


Την Τετάρτη 10 Απριλίου, το Aegina Portal απέστειλε πρόσκληση σε όλους του επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, που έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Η πρόσκληση αφορά σε προσωπικές συνεντεύξεις των επικεφαλής σε δύο θεματικές ενότητες: την καθαριότητα και την ύδρευση. Σύμφωνα με την πρόσκληση τα γυρίσματα των συνεντεύξεων θα γίνουν το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 στο studio του Aegina Portal. Αν οι επικεφαλής ανταποκριθούν στην πρόσκληση, τότε η μετάδοση των εκπομπών θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 15 Απριλίου.

Οι κανόνες που θα διέπουν τις συνεντεύξεις αυτές είναι:

1. Για λόγους ισοτιμίας οι συνεντεύξεις όλων των υποψηφίων θα έχουν ακριβώς την ίδια θεματολογία.
2. Η διάρκειάς τους θα είναι μεταξύ δώδεκα έως δέκα πέντε λεπτά (12’ - 15’).
3. Ο δημοσιογράφος θα έχει την δυνατότητα διευκρινιστικών ερωτήσεων σε περίπτωση που θεωρήσει ότι μία απάντηση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.
4. Η βιντεοσκόπηση όλων των συνεντεύξεων θα διεξαχθεί πριν από την προβολή οποιασδήποτε συνέντευξης άλλου υποψηφίου.
5. Η βιντεοσκόπηση τους θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για την επιβεβαίωση της ώρας διεξαγωγής.
6. Τυχόν άρνηση από κάποιον υποψήφιο να συμμετέχει δεν επηρεάζει τις συνεντεύξεις των υπολοίπων υποψηφίων. Θα διεξαχθούν κανονικά.
7. Αυτή η συνέντευξη αποτελεί το πρώτο από τα δύο μέρη των συνεντεύξεων. Θα ακολουθήσει μία δεύτερη συνέντευξη με θεματολογία που θα σας αποσταλεί μετά την διεξαγωγή της πρώτης συνέντευξης όλων των υποψηφίων.

Την δημοσιογραφική επιμέλεια των εκπομπών έχει ο Σαράντης Ευσταθόπουλος.