Δημοτικές Εκλογές 2019

Αντώνης Καψάλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αντώνη Καψάλη με τον συνδυασμό "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975, με δύο μεγαλύτερα αδέλφια, τον Τάκη και τον Ανδρέα.
Από την οικογένεια μου έχω λάβει τη μεγάλη αγάπη μου για το νησί μας. Τόσο ο πατέρας μου Αθανάσιος όσο και ο θείος μου Δημήτρης υπήρξαν λάτρεις της αγαπημένης τους Αίγινας και μεγάλοι υποστηρικτές της.
Φοίτησα ως και το λύκειο στην Αθήνα στο Κολλέγιο Αθηνών και μετέπειτα σπούδασα στο ομοσπονδιακό πολυτεχνείο της Ζυρίχης μεταξύ 1993 και 1999,ΕΤΗ, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό: από 5 έως 10 ετών στο κολύμπι, στην αγωνιστική ομάδα του Παναθηναϊκού, και από 10 έως 16 ετών στην ιστιοπλοΐα στον Ν.Ο.Αίγινας όπου και διακρίθηκα σε Πανελλήνιο επίπεδο επί σειρά ετών.
Μετά το στρατό εργάστηκαστις κατασκευές στον όμιλο της ΕΛΤΕΧ-ΑΚΤΩΡ από το 2001 έως το 2004 ενώ μετέπειτα σαν επιχειρηματίας στο εμπόριο, στην ανάπτυξη ακινήτων, στην τεχνολογία, στην εστίαση και τώρα στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Το 2009 έφυγα από την Ελλάδα και μετανάστευσα στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας όπου έμεινα 6 χρόνια στήνοντας 2 επιχειρήσεις.
Μετέπειτα μετανάστευσα με τη νεαρή μου οικογένεια στις Η.Π.Α. στην πολιτεία της Χαβάης, στο νησί του Μάουι, όπου άνοιξα Ελληνικό φούρνο/εστιατόριο.
Από το 2018 επέστρεψα στην Ελλάδα με την οικογένεια μου γιατί θέλω να δώσω την Ελληνική μόρφωση στα παιδιά μου και να βοηθήσω την πονεμένη μου πατρίδα όσο και όπως μπορώ.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.