Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη. Μία αφιερωματική βραδιά στον ποιητή Γιάννη Ρίτσο.

Μία ακόμη ποιοτική, θεματική εκδήλωση, παρουσίασε στο ανοιχτό αμφιθέατρο του ιδρύματος το Ίδρυμα Ανδρέα Καψάλη και ο Σύλλογος Φίλων, αφιερωμένη στον ποιητή Γιάννη Ρίτσο. Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλών η κυρία Λίλη Λεούση. Η κεντρική ομιλία έγινε από την Δρ Τζίνα Καλογήρου, που στόχευσε στην ευαισθητοποιημένη προσέγγιση του καλλιτέχνη μέσα από κείμενα, φωτογραφίες και άλλα ντοκουμέντα.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς το αφιέρωμα έντυσε καλλιτεχνικά με απαγγελία, αφήγηση και τραγούδι η Δραματική Σχολή του ιστορικού Πειραϊκού Συνδέσμου την οποία και θα συνοδεύει ο διευθυντής της κος Σταύρος Καραγιάννης. Την εκδήλωση παρουσιάζει η Δημοσιογράφος Έλενα Γαλάρη, ενώ την επιμέλεια και τη παρουσίαση του δεύτερου μέρους της εκδήλωσης η κυρία Ξανθένια Μαντά. Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νεκτάριος Λεούσης και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png