"Τα αξόδευτα", παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της Βάσως Χαμαλέλη - Μπούκλα.


Η πρώτη ποιητική συλλογή, της εκπαιδευτικού κυρίας Βάσως Χαμαλέλη - Μπούκλα με τίτλο "Τα αξόδευτα", παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Την εκδήλωση προλόγισαν η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντη και η αντιπρόεδρος κυρία Μαίρη Κουκούλη. Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο φιλόλογος - συγγραφέας κύριος Δημήτρης Νικολόπουλος.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ανάγνωση των ποιημάτων από την κυρία Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, εκπαιδευτικό και την κυρία Μαρία Καλούδη, εκπαιδευτικό. Την ανάγνωση των ποιημάτων πλαισίωσαν μουσικά η Αρετή Πηγιαδίτη στο μαντολίνο και ο Διονύσης Μικέλης στην κιθάρα. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.