"Φως Ψυχής". Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Ιωάννας Περατινού - Καλογιάννη στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας.

Ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά, ενώ την τελευταία περίοδο τον περισσότερο χρόνο της τον περνά στο νησί, όπου διαμένει σχεδόν μόνιμα. Η κυρία Ιωάννα Περατινού - Καλογιάννη παρουσίασε την πρώτη της ποιητική συλλογή η οποία περιέχει 64 ποιήματα και έχει τίτλο "Φως Ψυχής". Η παρουσίαση έγινε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου. Την κυρία Περατινού - Καλογιάννη παρουσίασε στο κοινό ή κυρία Καίτη Τύμη-Εμμανουήλ η οποία έκανε και την παρουσίαση του βιβλίου.

Το "Φως Ψυχής" προσεγγίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τη ζωή μέσα από συναισθήματα όπως η χαρά, η θλίψη, ο πόνος, ο έρωτας, η φυγή. Η ποίηση της κυρίας Ιωάννας Περατινού - Καλογιάννη "αγκαλιάστηκε' από το κοινό που παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου στο Λαογραφικό. Ποιήματα διάβασε η κυρία Ελένη Κυπραίου. Η κυρία Περατινού - Καλογιάννη είχε παρουσιάσει επίσης ποιήματά της στην 3η Ποιητική Βραδιά σύγχρονων ποιητών που ζουν στην Αίγινα το προηγούμενο καλοκαίρι. Η ίδια ευχαρίστησε τόσο τις κυρίες Τύμη και Κυπραίου για την βοήθειά τους στην παρουσίαση της ποιητικής της συλλογής, όσο και το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png