Πλημμυρισμένη από συναισθήματα και εικόνες η επιτυχημένη εκδήλωση για τους ποιητές της Αίγινας.

Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο στη συμμετοχή του κοινού, η πρωτοβουλία του Συλλόγου "Άγιος Λεόντιος" που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, εξελίσσεται και μεγαλώνει κάθε φορά όλο και περισσότερο. Το γεγονός καταμαρτυρά και η κατάμεστη από κόσμο χθες το βράδυ αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, παρά το γεγονός ότι την ίδια εικόνα παρουσίαζε και η πλατεία του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου στο Κυβερνείο που εξελίσσονταν παράλληλα χρονικά.


Ο θεσμός πια, περιλαμβάνει παρουσίαση ποιητών οι οποίοι έζησαν ή ζουν στην Αίγινα και ασφαλώς την απαγγελία των ποιημάτων τους. Τη βραδιά παρουσίασε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Καίτη Τύμη - Εμμανουήλ. Οι ποιητές του νησιού απαγγέλοντας τα έργα τους, δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα λυρισμού, αλλά και προβληματισμού, πλημμυρισμένη συναισθήματα και εικόνες.

Την πραγματικά επιτυχημένη πρωτοβουλία του συλλόγου χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης και ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png