Η Κατερίνα Αγγελάκη - Ρουκ διαβάζει ποίηση στο 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας..

Θέατρο και ποίηση κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό της Αίγινας. Ίσως ήταν το καλύτερο δώρο, ένας εξαιρετικός επίλογος στην καταπληκτική από κάθε άποψη θεατρική παράσταση "Κώδικας Χαμουραμπί" που δόθηκε χθες στο Καποδιστριακό Κυβερνείο στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της θεατρικής παράστασης ο ταλαντούχος ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος προσκάλεσε την ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη - Ρουκ που παρακολουθούσε από τα καθίσματα των θεατών να διαβάσει ένα ποίημα που είχε γράψει η ίδια.

"Είναι ένα ποίημα που αγαπώ" είπε στην κυρία Αγγελάκη - Ρουκ ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος συμπληρώνοντας "όπως είπε ένας μεγάλος σκηνοθέτης είναι καλύτερα να ακούμε τους ποιητές να διαβάζουν τα ποίηματά τους, γιατί τα διαβάζουν καλύτερα από κάθε άλλον". Η ποιήτρια κυρία Αγγελάκη - Ρουκ ανταποκρίθηκε, πλησίασε στη σκηνή, κάθισε ανάμεσα στους ηθοποιούς και διάβασε, μεταφέροντας τη δόνηση από τη δύναμη των στοίχων της σε κάθε άκρη της πλατείας του θεατρικού, αυτές τις μέρες, Κυβερνείου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png