Σχέδια ζωγραφικής και ποίηση από τον Κώστα Νησιώτη..

Μία όμορφη βραδιά τέχνης προσέφερε ο ποιητής Κώστας Νησιώτης, στους φίλους της ποίησης και της ζωγραφικής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του. Η εκδήλωση έγινε στον κήπο του ξενοδοχείου "Brown". Ο Κώστας Νησιώτης διάβασε ποιήματα από την τελευταία του ποιητική συλλογή, ωστόσο αποκάλυψε και μία ακόμη καλλιτεχνική αναζήτησή του που είναι η ζωγραφική. Ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του ζωγράφο και τα σχέδια ζωγραφικής που παρουσίασε χθες, προέρχονται από μία περίοδο της ζωή του που ένοιωσε την ανάγκη να πιάσει το χαρτί και το μολύβι και να σχεδιάσει ορισμένα σχέδια όπως μας είπε.

"Δοκίμασα μερικά γραμμικά, είδα ότι αυτά με ευχαριστούσαν και συνέχισα. Για οχτώ μήνες περίπου, σχεδόν σχεδίαζα κάθε μέρα. Αυτό κράτησε για ένα οχτάμηνο. Μετά έφυγε αυτή η επιθυμία και τελευταία κοιτώντας μέσα στα χαρτιά μου είδα αυτά τα ντοσιέ με τα σχέδια και σκέφτηκα μήπως θα ήταν μία ίσως ευκαιρία να μοιραστώ αυτά τα σχέδια με μερικούς φίλους" είπε ο Κώστας Νησιώτης μιλώντας μας για τον τρόπο που γεννήθηκε η ιδέα της χθεσινής παρουσίασης. Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γεώργιος Τσατήρης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png