12η Ποιητική Βραδιά. Ο επιτυχημένος πολιτιστικός θεσμός, συνεχίζει ανανεωμένος την προσφορά του.

20240713_202339.jpg

Τριάντα ποιητές συμμετείχαν στη 12η Ποιητική Βραδιά, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ανδρέα, Δημητρίου και Φλώρας Καψάλη.


Η εκδήλωση διοργανώθηκε  από τη δημιουργό του πολιτιστικού αυτού θεσμού κ. Καίτη Τύμη - Εμμανουήλ και πλαισιώθηκε από την Ομάδα Περί Γραμμάτων & Ευ Ζην και τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγινήτισσας.

20240713_203133.jpg

Την εκδήλωση προλόγισαν η κ. Καίτη Τύμη - Εμμανουήλ, η κ. Μαίρη Κουκούλη και η κ. Αγγελική Ναρλή και χαιρέτησε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος κ. Σίλα Αλεξίου. Απήγγειλε ο κ. Νίκος Νικολάου. 

20240713_203116.jpg

Η πολύ προσεγμένη εκδήλωση, πλαισιώθηκε από το Μουσικό σχήμα Als in Terra, με την κ. Αρετή Πηγιαδίτη, τον κ. Διονύση Μικέλη και τον κ. Κώστα Ζήκο.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν χοροί, με χοροδιδάσκαλο την κ. Σοφία Κάππου και τους μικρούς χορευτές της, από τον Σύλλογο Προόδου & Αλληλεγγύης Αγίων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας - Αλώνων - Μεσαγρού "Οινόη" και τον Μορφωτικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Κυψέλης.

Το κοινό απόλαυσε μια καλοκαιρινή βραδιά ποίησης, με χορό και μουσική.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png