"Παράδοση - Τέχνες - Γεύσεις". Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν σήμερα το βράδυ στο Λαογραφικό Μουσείο.

Ξεκίνησε να λειτουργεί χθες και σήμερα Παρασκευή στις 20:30 το βράδυ θα γίνουν τα εγκαίνιά της στο Λαογραφικό Μουσείο. Πρόκειται για την έκθεση με τίτλο "Παράδοση - Τέχνες - Γεύσεις", έκθεση που γίνεται επί σειρά ετών και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των κατοίκων και των παραθεριστών του νησιού ως μια προσπάθεια στήριξης της παράδοσης του νησιού και των καλλιτεχνών του, μέσα από την παρουσίαση προϊόντων, χειροτεχνημάτων και καλλιτεχνικών δημιουργιών που έχουν τη "σφραγίδα" της Αιγινήτικης.


Με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης σήμερα το βράδυ, στο Aegina Portal μίλησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού κύριος Κώστας Γαλάνης και εκ μέρους του συλλόγου η κυρία Λιλή Πέππα που παρουσίασε την έκθεση. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Λαογραφικού από 1 έως 12 Αυγούστου με ώρες λειτουργίας 10:30-13:30 & 18:30 - 21:00. Φορέας της έκθεσης είναι ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png