Εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς στον Άγιο Κρίσπο.

Μία ακόμη επιτυχημένη από κάθε άποψη εκδήλωση παρουσίασε χθες το βράδυ ο Σύλλογος Προόδου και Αλληλεγγύης, Αγίων, Σουβάλας και Βαθέος, στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Κρίσπου στους Αγίους. Η εκδήλωση παραδοσιακών χορών, που αποτελεί πια καλοκαιρινό δεσμό για το ναό του Αγίου Κρίσπου, χαρακτηρίστηκε από την πολύ μεγάλη προσέλευση κατοίκων και παραθεριστών της ευρύτερης περιοχής και τον παλμό του χορευτικού τμήματος, που ξεπέρασε σε αρτιότητα κάθε προηγούμενη εμφάνισή του σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Η βραδιά άνοιξε με το χαιρετισμό, εκ μέρους του συλλόγου, του κυρίου Παναγιώτη Χελιώτη καθώς και του δημάρχου Αίγινας κυρίου Σάκη Σακκιώτη και του νέου δημάρχου κυρίου Δημήτρη Μούρτζη. Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε παραδοσιακή μουσική από τους πατέρα Νικόλα Γαρυφάλλου (λαούτο) και Σουζάνα Ράφαελ (βιολί).  Τη διδασκαλία των χορευτικών έκανε η κυρία Σοφία Κάππου και την επιμέλεια των στολών η κυρία Μαρίνα Χριστοφάκη.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png