Η φιλαρμονική Κορακιάνας "Σπύρος Σαμάρας" παιανίζει στην παραλία της Αίγινας.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε στους κατοίκους της Αίγινας η εμφάνιση ενός σημαντικού μουσού σχήματος που ταξίδεψε από την Κέρκυρα για να λάβει μέρος στις τριήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα. Στην παρέλαση στην παραλία συμμετείχε δεκαπενταμελές χορευτικού του συλλόγου, το οποίο στη συνέχεια χόρεψε συνοδεία της φιλαρμονικής μπροστά από το κτίριο του παλιού δημαρχείου του νησιού.

Λίγο πριν, είχε πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη της Αίγινας την οποία παρακολούθησαν, όπως και τις εκδηλώσεις που ακολούθησαν, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρζης, μέλη της διοίκησης του Δήμου Αίγινας, ο Δήμαρχος Κέρκυρας κύριος Κωνσταντίνος Νικολούζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Σπύρος Σπυρίδων και.ο Δήμαρχος Ύδρας κύριος Γ. Κουκουδάκης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png