Η δοξολογία για τον Ιωάννη Καποδίστρια στη Μητρόπολη της Αίγινας.

Με τη δοξολογία στο μητροπολιτικό ναό της Αίγινας σήμερα το πρωί και την κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Ιωάννη Καποδίστρια στην περιοχή της "Παναγίτσας" λίγο αργότερα, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την έναρξη και λειτουργία του Νεότερου Ελληνικού Κράτους στην Αίγινα. Στη Μητρόπολη χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, μετά τη Θεία Λειτουργία σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο διευθύνον σύμβουλος του Ιατρικού Μουσείου Κέρκυρας κύριος Ιάκωβος Μαστροζάννε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής κύριος Γιάννης Παργινός.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών σήμερα στην Αίγινα και της κατάθεσης στεφάνων που ακολουθούσε, το πρόγραμμα επισπεύσθηκε αναγκαστικά. Τη δοξολογία παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρζης καθώς και μέλη της διοίκησης του Δήμου Αίγινας, ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κύριος Κώστας Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Ύδρας κύριος Γιώργος Κουκουδάκης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού, οι εκπαιδευτικοί και οι σημαιοφόροι σχολείων της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png