Καλοκαίρι 2007

Το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου

Παρουσιάστηκε σήμερα 6 Ιουλίου, σε προγραμματισμένη ενημέρωση Τύπου, το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας για το καλοκαίρι του 2007. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων βρίσκεται ήδη στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του Aegina Portal στη στήλη δεξιά . Υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό του προγράμματος είναι η κυρία Τιτίνα Κανελλά και ο κύριος Γιώργος Μπόγρης από το Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου του νησιού.

 

Εκδηλώσεις στην περιφέρεια, συνεργασία των φορέων του νησιού και μεγάλη συμμετοχή δημιουργών που ζουν στην Αίγινα. Προγραμματίζονται πολιτιστικές εκδηλώσεις και για τη χειμερινή περίοδο.

 

Καταβάλαμε προσπάθεια ώστε οι εκδηλώσεις που θα γίνουν να απευθύνονται σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, ενώ έχουν συμπεριληφθεί και εκδηλώσεις με πιο εξειδικευμένη θεματολογία. Κεντρικό γεγονός το δεύτερο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ της Αίγινας.

 

Το Aegina Portal θα βρεθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις μεταφέροντας σας με σχεδόν καθημερινά φωτορεπορτάζ τις πολιτιστικές βραδιές του νησιού.

 Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png