"Ελληνικοί θησαυροί της οικουμένης". Εκδήλωση από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη.

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη, η εκδήλωση με θέμα: "Ελληνικοί θησαυροί της οικουμένης". Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η αρχαιολόγος - συγγραφέας κυρία Ξένη Αραπογιάννη, που παρουσίασε την εισήγηση: "Θησαυροί της αρχαίας Ελληνικής γλυπτικής σε μουσεία της Ευρώπης". Την κυρία Αραπογιάννη παρουσίασε η δημοσιογράφος κυρία Σοφία Παραδείση.

Ακολούθησε παρουσίαση χοροδράματος, από την ομάδα "Φιλομήλαι" σε επιμέλεια της κυρίας Κωνσταντίνας Βήχου. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των μαθητών που αρίστευσαν στο μάθημα της ιστορίας. Που παρουσίασε η δημοσιογράφος κυρία Ελένη Γαλάρη. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης και η δημοτική σύμβουλος κυρία Αικατερίνη Σαλπέα, οι οποίοι συμμετείχαν και στην τελετή βράβευσης των μαθητών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png