"Ειρήνη με τον Εαυτό". Συνεχίζονται οι "30 ημέρες για την Ειρήνη".


Γράφει η Μαρία Μαλτέζου
Στην υπό επισκευή αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου της Αίγινας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τις "30 ημέρες για την Ειρήνη". Για αυτό το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις έχουν ως τίτλο "Ειρήνη με τον Εαυτό" και στο Λαογραφικό Μουσείο ο κύριος Γιάνκος Μπάντελης, ιατρός - μαιευτήρας και ψυχολόγος μίλησε για το οφέλη του γέλιου. Μετά το πέρας της ομιλίας οι κυρίες Ελένη και Βασιλική Σκρέκου παρουσίασαν μία ακόμη θεματική ενότητα με τίτλο "Παγκόσμια Ειρήνη μέσα από το Γέλιο".

Στον ίδιο χώρο από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. παρουσιάστηκε φωτογραφική έκθεση από την φωτογραφική ομάδα Φ.Ο.Σ. Για τη συνέχεια είχε προγραμματιστεί μία ακόμη εκδήλωση με τίτλο "Συνάντηση γέλιου στο λιμάνι" η οποία όμως τελικά δεν ματαιώθηκε εξαιτίας του βροχερού καιρού που επικρατούσε σήμερα στην Αίγινα. Η πρωινή εκδήλωση δεν συγκέντρωσε ικανοποιητικό αριθμό κοινού. Για αύριο Κυριακή οι "30 ημέρες για την Ειρήνη" συνεχίζουν το πρόγραμμα τους με τον "Ειρηνικό Μαραθώνιο" που θα καλύψει μία απόσταση τριών χιλιομέτρων μεταφέροντας το μήνυμα της Ειρήνης, ενώ το απόγευμα στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου θα γίνει ομιλία από τον πατέρα Ιωαννίκιο με θέμα: "Η δυναμική της Ειρήνης στη Χριστιανική Κοινωνία". Η ομιλία θα ξεκινήσει στις 17:00 μ.μ. ενώ για τους φίλους της φωτογραφίας η φωτογραφική ομάδα Φ.Ο.Σ. θα συνεχίσει να παρουσιάζει τα έργα της στο Λαογραφικό Μουσείο μέχρι τις 18:00 μ.μ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png