Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων για το Περιβάλλον.


Συνεχίζονται και σήμερα Σάββατο οι εκδηλώσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα "30 ημέρες για την Ειρήνη". Η πρώτη εκδήλωση της ημέρας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην αίθουσα τελετών του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Αίγινας. Η θεματική ενότητα των εκδηλώσεων αυτού του Σαββατοκύριακου έχει τίτλο "Ειρήνη με το Φυσικό Περιβάλλον" και οι νεαροί μαθητές της Αίγινας ήταν οι αρμοδιότεροι να μιλήσουν για αυτό, καθώς αποτελούν την ελπίδα για μία εκλογικευμένη διαχείριση των φυσικών πόρων του πλανήτη και την εφαρμογή μίας φιλικής προς το περιβάλλον πολιτικής σε όλα τα επίπεδα.

Στην εκδήλωση που ξεκίνησε στις 10:30 π.μ. οι μαθητές διάβασαν εκθέσεις, παρουσιάζοντας τις δικές τους απόψεις, τις ανησυχίες και τον τρόπο που οι ίδιοι βλέπουν την "Ειρήνη με το Φυσικό Περιβάλλον", έφτιαξαν πλακάτ με μηνύματα για τις λύσεις προς μία ορθή διαχείρισή του και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σχετικό video.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png