Εξαίσιες ερμηνείες στον "Επιτάφιο" του Γιάννη Ρίτσου. Από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας.


Στο κατάμεστο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" πραγματοποιήθηκε σήμερα, νωρίς το βράδυ η προγραμματισμένη εκδήλωση με θέμα τον "Επιτάφιο" του Γιάννη Ρίτσου. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο Καποδίστριας" κύριος Βασίλης Μουσουλέας. Εισήγηση έκανε ο συγγραφέας κύριος Δημήτρης Σαραντάκος, μετά το τέλος της οποίας η κυρία Ανθή Μαρμαρινού ερμήνευσε το έργο του Γιάννη Ρίτσου σε σύνθεση Μίκη Θεοδωράκη.


Στο πιάνο τη συνόδευσε ο κύριος Γιάννης Κάσσης. Την εξαίσια ερμηνεία της κυρίας Μαρμαρινού, διαδεχόταν η απαγγελία της κυρίας Μαίρης Σταυρίδου, δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο απόδοσης του έργου. Η επιλογή του συγκεκριμένου έργου πηγάζει από το πένθιμο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας που έρχεται. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πούντος.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας έχει προγραμματίσει για τη Δευτέρα του Πάσχα το "Χορό της Λαμπρής στην Παλαιά Χώρα", ένα γνήσια παραδοσιακό γλέντι με το χορευτικό του Μορφωτικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης Αίγινας, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος κόσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png