Έκθεση φωτογραφίας στο χώρο τέχνης της Maska.


Είκοσι φωτογραφικά έργα των Ανέστη Κορνέζου και Ειρήνης Κουνάδη περιλαμβάνει η έκθεση φωτογραφίας που ξεκίνησε χθες το βράδυ στο χώρο τέχνης του cafe Maska. Τα έργα προέρχονται από δύο διαφορετικές περιόδους του ζευγαριού καθώς η Ειρήνη Κουνάδη εκθέτει έργα που έχουν τραβηχθεί με film και έχουν επεξεργαστεί στο σκοτεινό θάλαμο. Ένα μάλιστα από αυτά έχει λάβει και ευρωπαϊκό βραβείο.

Ο Ανέστης Κορνέζος εκθέτει πρόσφατα έργα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί μέσα από μελέτη και πειραματισμό σε συνθήκες studio. Τα έργα και των δύο φωτογράφων έχουν ως θέμα το γυμνό, το οποίο περνά κάθε φορά μέσα από την ιδιαίτερη ματιά των φωτογράφων και αποδίδεται με ένα ξεχωριστό concept. Άλλωστε και ο τίτλος της έκθεσης "Της γυμνής αλήθειας..." επιδιώκει να βάλει τον επισκέπτη της στην ατμόσφαιρα των φωτογραφικών έργων. Και οι δύο φωτογράφοι συμφώνησαν ότι η θεματολογία της έκθεσης προέκυψε απλά, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος.

Στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν εχθές το βράδυ, μεταξύ άλλων επισκεπτών παρευρέθη και ο γνωστός φωτογράφος Άρης Παύλος, μαζί με μέλη φωτογραφικής ομάδας, όπως επίσης φίλοι των φωτογράφων και φυσικά λάτρεις της φωτογραφίας. Η έκθεση θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png