Η παρουσίαση του Παραρτήματος των Νησιών του Αργοσαρωνικού, του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας στο Λαογραφικό Μουσείο.


Στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η επίσημη πρώτη για το Παράρτημα Νήσων Αργοσαρωνικού του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας. Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλίες από τους: Πέτρο Δ. Καψάσκη, Ιδρυτή και Πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, Μιχάλη Διακαντώνη, Γενικό Διευθυντή του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστική Διπλωματία, Γιώργος Καλόφωνος, Ιστορικός, Λιλή Μαυροκεφάλου, Συγγραφέας, Εκπαιδευτικός, Γιώργος Πίττας, Γαστρονόμος, Συγγραφέας, Δέσποινα Σδράλη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Βίλμα Σινάνογλου, Οικονομολόγος και Συγγραφέας, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Οικονομολόγος, Σκηνοθέτης, Παραγωγός και Σεναριογράφος.

Την εκδήλωση προλόγισε η η διευθύντρια του παραρτήματος κυρία Ντίνα Χατζίνα και συντόνισε η δημοσιογράφος Μαριλένα Γιαννούλη. Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών ακολούθησε μουσικό διάλειμμα με τους Γιάννη Βρυζάκη (ερμηνεία ) και Γρηγόρη Αϊβαζόπουλο (πιάνο).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png