"Ώρες και ματιές". Η παρουσίαση του βιβλίου.


Με ανθρώπους που βοήθησαν στην έκδοση του βιβλίου του και πάνω από όλα τους δικούς του φίλους, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο cafe "Μάσκα" η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Σώζου Μπέση "Ώρες και ματιές" που το Aegina Portal είχε παρουσιάσει πριν από περίπου δύο μήνες. Το κατάστημα γέμισε γρήγορα, από όλους εκείνους που ήθελαν να είναι κοντά στο Σώζο Μπέση τη στιγμή της παρουσίασης, να του σφίξουν το χέρι, να μιλήσουν μαζί του για την ποιητική συλλογή που παρουσίασε.

Όπως ήταν φυσικό μία τέτοια βραδιά δεν μπορούσε παρά να πλαισιωθεί από την απαγγελία των ποιημάτων που περιέχονται στη συλλογή και σε αυτό βοήθησαν οι: Λάγια Μαστρογιαννίδου, Ευτυχία Δρούκα, Λεμονιά Ρόδη και ο
Ανέστης Κορνέζος που απήγγειλαν ποιήματα. Το βιβλίο προλόγισε ο ίδιος ο Σώζων Μπέσης και το παρουσίασε ο Ανέστης Κορνέζος, που είχε επιμεληθεί και την όλη οργάνωση. Ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος, o δημοτικός σύμβουλος κύριος Θεοδόσιος Σακκιώτης, ο πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο εκδότης του βιβλίου κύριος Άρης Σώρης, αλλά και ο εικαστικός Νεκτάριος Κοντοβράκης που είχε την επιμέλεια του εξωφύλλου, βρέθηκαν κοντά στο δημιουργό της ποιητική συλλογής "Ώρες και ματιές". Η συλλογή εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί και στα βιβλιοπωλεία της Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png