Καλοκαιρινή διάθεση σε μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.


Κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, στη μεγάλη βεράντα του ξενοδοχείου Apollo πραγματοποιήθηκε και φέτος ο καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, που κατά γενική ομολογία ήταν επιτυχημένος από κάθε άποψη.Οι φίλοι του Συλλόγου, γέμισαν γρήγορα με την παρουσία τους την βεράντα του Apollo και εκεί δίπλα στη θάλασσα, η δροσερή αύρα έκανε τα πάντα να κυλήσουν απολαυστικά. Η εκδήλωση ήταν φροντισμένη στην κάθε της λεπτομέρεια και έτσι όλοι μπόρεσαν να χαλαρώσουν, παρακολουθώντας τα χορευτικά τμήματα, που για ακόμη μία φορά εντυπωσίασαν με την παρουσία τους. Η βραδιά περιελάμβανε επίσης την εξαιρετική απόδοση παραδοσιακών σκοπών από ζωντανή ορχήστρα, πλούσιο μπουφέ και φυσικά πολύ μουσική και χορό!


Την εκδήλωση χαιρέτησε με τη σύντομη ομιλία της η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Φλώρα Αλυφαντή, που ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων που κοπίασαν όλο το χρόνο και τους γονείς τους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο Περιφεριάρχης Δυτικής Ελλάδος κύριος Σπύρος Σπυρίδων ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γεώργιος Τσατήρης, φίλοι του Συλλόγου και γονείς που είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά τους από τα χορευτικά τμήματα.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png