Ελληνική Παράδοση – Αφιέρωμα στους Ρεμπέτες

ad-kp-gin-ae-000 Μία έξοχη εκδήλωση με θέμα Ελληνική Παράδοση – Αφιέρωμα στους Ρεμπέτες συνδιοργανώθηκε από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη και το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας στο ξενοδοχείο Δανάη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από την κυρία Λίλη Λεούση μέλους του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη και ακολούθησαν ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την Ήπειρο και την Θεσσαλία.
Ακολούθησε η ομιλία της κυρίας Φλώρας Αλυφαντή προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Στην σύντομη ομιλία της η κυρία Αλυφαντή παρουσίασε τη δυναμική, αλλά την προσφορά του συλλόγου στη διαμόρφωση παραδοσιακής συνείδησης με κέντρο τον πολιτισμό και την ιστορία της Αίγινας. Καταλήγοντας εξείρε την προσφορά του Ιδρύματος προς αυτούς τους σκοπούς.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης η κυρία Ξανθένια Μαντά παρουσίασε τις κυρίες Νίκη Ζαβιτσάνου και Βάγια Καραμήτρου οι οποίες συνοδεία video προβολής πραγματοποίησαν μία ιστορική αναφορά στο Ρεμπέτικο τραγούδι και τους δημιουργούς του.
Τη βραδιά έκλεισε η ρεμπέτικη κομπανία «Αοιδοί Ασκέρ» με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png