Νύχτες με το θέατρο σκιών Σπυρόπουλου.


Μπορεί με το πέρασμα των χρόνων και με την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας να έχασε την πρωτοκαθεδρία του στις προτιμήσεις των μικρών και πολύ μεγαλύτερων φίλων του, ωστόσο ο θρυλικός Καραγκιόζης μπορεί ακόμη να μπαίνει στις καρδιές όλων, να γίνεται επίκαιρος και φυσικά να χαρίζει άφθονο γέλιο όπως πάντα. Αυτό απέδειξε και η χθεσινοβραδινή παράσταση με το θέατρο σκιών του Θανάση Σπυρόπουλου, στο νηπιαγωγείο του Μεσαγρού, που έδωσε ζωή στις φιγούρες του περνώντας κοινωνικά και εκπαιδευτικά μηνύματα με ευχάριστο τρόπο. Η συμμετοχή τον μικρών παιδιών ήταν κάτι παραπάνω από ζωντανή, καθώς έδειχναν φανερά ενθουσιασμένα με τις πολύχρωμες φιγούρες που πίσω από τον μπερντέ τους μιλούσαν δίνοντας τροφή στην φαντασία τους.

Στο προαύλιο του νηπιαγωγείου συγκεντρώθηκαν πολλοί γονείς με τα παιδιά τους, που θα ήταν ακόμη περισσότεροι εάν δεν είχε γίνει ένα λάθος στο πρόγραμμα που έστειλε αρκετούς στη αυλή του δημοτικού σχολείου και όχι του νηπιαγωγείου. Το θέατρο σκιών Σπυρόπουλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι του νησιού και τις επόμενες ημέρες καθώς θα δοθούν δύο ακόμη παραστάσεις: Η πρώτη σήμερα Τετάρτη στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Αίγινας και η δεύτερη την Πέμπτη 20 Αυγούστου στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου της Πέρδικας. Και οι δύο παραστάσεις ξεκινούν στις 09:00 μ.μ. ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι παραστάσεις είναι μέρος του Πολιτιστικού Προγράμματος Καλοκαίρι 2009 του Δήμου της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png