Τιμητική εκδήλωση για το ζωγράφο Φραγκίσκο Κάππο από το Ναυτικό Όμιλο Βροχείων Αίγινας.


Την μακρόχρονη προσφορά του Αιγινήτη ζωγράφου Φραγκίσκου Κάππου στα εικαστικά θέματα της Αίγινας, τίμησε με ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βροχείων Αίγινας και πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο λιμανάκι των Βροχείων, λίγο μετά την Περιβόλα. Η συγκεκριμένη εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από την φιλική διάθεση και την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο λιμάνι των Βροχείων, που είχε διαρρυθμιστεί ανάλογα για τiς ανάγκες της βραδιάς. Μία ειδική ξύλινη κατασκευή, είχε δημιουργηθεί και τοποθετηθεί στον μικρό κήπο που υπάρχει δίπλα στο λιμάνι. Εκεί εκτέθηκαν παλιά και νεώτερα έργα του Φραγκίσκου Κάππου. Η Αίγινα, το λιμάνι της, αποτέλεσαν τα κεντρικά θέματα των έργων που απόλαυσαν οι φίλοι του Αιγινήτη ζωγράφου.


"Η ζωή είναι σαν το όνειρο, δεν ξέρεις ποια είναι η αρχή και ποιο το τέλος", είπε ο Φραγκίσκος Κάππος σε φίλο του, που έκανε αναφορά στο διαφορετικό τρόπο, με τον οποίο στα σύγχρονα έργα του ζωγραφίζει το λιμάνι. Περίοικοι, φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Βροχείων και φίλοι του ζωγράφου, απόλαυσαν ένα ειδυλλιακό βράδυ δίπλα στη θάλασσα, με συζήτηση, αλλά και το μεγάλο μπουφέ για τον οποίο είχαν φροντίσει τα μέλη του Ομίλου. Μια βραδιά κοντά στη νησιώτικη φυσιογνωμία της Αίγινας, αλλά και ένα αγαπημένο ζωγράφο που δεν παύει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις δημιουργίες του.

Ο πρόεδρος του Ομίλου κύριος Σταμάτης Κορωναίος και τα μέλη του, αποδείχθηκαν εξαιρετικοί οικοδεσπότες, αλλά και διοργανωτές μιας εκδήλωσης που όλοι ελπίζουν ότι θα έχει και την ανάλογη συνέχεια στο μέλλον.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png