Επιτυχημένες δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά στο Φεστιβάλ Φιστικιού.


Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν οι ειδικές εκδηλώσεις που περιελάμβαναν δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φιστικιού της Αίγινας. Πρόκειται για εκδηλώσεις που είχαν αφενός ψυχαγωγικό χαρακτήρα και αφετέρου είχαν έμφυτο τον εκπαιδευτικό προσανατολισμό. Σε κάποιες από αυτές τα παιδιά έμαθαν να αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα τους, ενώ σε κάποιες άλλες έπρεπε να συνεργαστούν ή να δείξουν το αθλητικό τους ταλέντο. Ο "Γκρινιάρης και Φιδάκι στο Φιστικοχωριό", το εργαστήρι ζωγραφικής "Τα παιδιά ζωγραφίζουν τις δικές τους φιστικιές", το "Οικολογικό  Εργαστήρι" με τον ενεργειολόγο κύριο Γρηγόρη Μαλτέζο, "Τα παιχνίδια με τον πηλό, από το εργαστήρι κεραμικής της κυρίας Κοττάκη, το "Ανοικτό μάθημα παραδοσιακών χορών" από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας, το σκάκι από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας και φυσικά το "Φιστικοποδόσφαιρο" από το Αθλητικό Κέντρο Αιακός, συγκέντρωσαν τα παιδιά και τους γονείς τους στον Πύργο του Μαρκέλλου.

Ο Πύργος του Μαρκέλλου αποδείχθηκε ιδανικό σημείο για παιδικές δραστηριότητες, καθώς είναι ένα κτήριο με μεγάλη αυτή και κήπο, που προσφέρει παράλληλα την αίσθηση της ασφάλειας στου γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους. Σήμερα το πρωί τα παιδιά έφτιαξαν δημιουργήματα με πηλό, ενώ έδειξαν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες στο φιστικοποδόσφαιρο του Αιακού. Το πολύ καλό πρωινό σήμερα στην Αίγινα από άποψη καιρικών συνθηκών, έδωσε ένα επιπλέον έναυσμα σε γονείς και παιδιά ώστε να κατέβουν στην παραλία. Συγχαρητήρια σε όλους του φορείς που συμμετείχαν στη δημιουργία αυτών των ειδικών εκδηλώσεων για τα παιδιά.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png