Χρυσάνθη Λοράνδου. Η νικήτρια της "Διαδρομής των Καλλιτεχνών".


Ευτυχισμένη για το αποτέλεσμα και με τη χαρά που δίνει η κατοχή ενός έργου του ζωγράφου Γιάννη Μόραλη, η κυρία Χρυσάνθη Λοράνδου κάτοικος Αίγινας, προσήλθε σήμερα στο δημαρχιακό κτήριο προκειμένου να παραλάβει το έργο του μεγάλου Έλληνα εικαστικού. Η κυρία Λοράνδου ήταν η μεγάλη ευνοημένη της τύχης, καθώς με τη συμμετοχή της στη "Διαδρομή των Καλλιτεχνών" που έγινε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φιστικιού, επισκέφθηκε 26 σημεία όπου εκθέτονταν έργα, συμπλήρωσε 26 διαφορετικές σφραγίδες από τα 46 διαφορετικά σημεία της διαδρομής, κατέθεσε το ειδικό έντυπο και η κλήρωση την ανέδειξε νικήτρια.

Η εκδήλωση για την παραλαβή του έργου του Γιάννη Μόραλη, έγινε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο. Η κυρία Λοράνδου, παρέλαβε τον πίνακα μαζί με το σύζυγό της, από τον αντιδήμαρχο κύριο Γιάννη Πούντο. Φιλότεχνη η ίδια, απόλαυσε τη διαδρομή των καλλιτεχνών. Ευδιάθετη και χαρούμενη, ένιωθε πραγματικά τυχερή καθώς η συμμετοχή στον συγκεκριμένο διαγωνισμό ήταν μεγάλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png