Συναυλία υπέρ του Λεουσείου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος.


Συναυλία υπέρ του Λεουσείου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου. Η συναυλία ήταν υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, ξεκίνησε λίγο μετά τις 07:30 μ.μ. και σε αυτή πήραν μέρος οι: Ειρήνη Κουνάδη, η Αρετή Πηγιαδίτη, ο Σίμος Κεχαγιάς και ο Τόνι Μούρτζης. Η αυλή του Λαογραφικού Μουσείου γέμισε γρήγορα και σε αυτό συνέτειναν δύο λόγοι: οι ερμηνείες των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στην εκδήλωση, αλλά και ο σκοπός της συναυλίας, που ήταν να βοηθηθεί το Εκκλησιαστικό Λεούσειο Ίδρυμα. Η αρχική ιδέα της συναυλίας και η επιμέλεια της οργάνωσης ήταν της κυρίας Ειρήνης Κουνάδη και όπως φάνηκε από τη συμμετοχή του κόσμου η υποστήριξή της ήταν καθολική.

Τα έσοδα από τη χθεσινή συναυλία, που είχε τιμή εισιτηρίου δέκα ευρώ, θα στηρίξουν τις προσπάθειες του Λεουσείου Ιδρύματος που προσφέρει ένα σημαντικότατο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Τις προσπάθειες του Ιδρύματος βοηθούν τακτικά πολλοί κάτοικοι της Αίγινας είτε με εθελοντική εργασία, είτε με προσφορά τροφίμων. Οι εξελίξεις που θα πρέπει να περιμένουμε από το Εκκλησιαστικό Λεούσειο Ίδρυμα, είναι η λειτουργία γηροκομείου στους χώρους του, κάτι που ανακοινώθηκε χθες στη σύντομη ομιλία του πατέρα Ανδρέα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png