"Τα αλώνια της Αίγινας". Από την Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου της Κυψέλης.


Αναβλήθηκε μία φορά, άλλαξε ημερομηνία για μια ακόμη και στη συνέχεια άλλαξε χώρο παρουσίασης. Η εκδήλωση με θέμα τη μελέτη της ομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Γυμνασίου της Κυψέλης τα "Αλώνια της Αίγινας", ταλαιπωρήθηκε όσο καμία άλλη φέτος και τελικά παρουσιάστηκε σε έναν επίσης ταλαιπωρημένο χώρο, το Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Ο εκπαιδευτικός κύριος Γεώργιος Μπήτρος και οι μαθητές της ομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, έδωσαν έναν αγώνα δρόμου για να οργανώσουν και να στήσουν τη χθεσινή παρουσίαση, καθώς ο ίδιος χώρος χρησιμοποιήθηκε πριν την έναρξη της για κάποια άλλη εκδήλωση, κάτι άλλωστε που είχε συμβεί και το Σάββατο. Είναι εμφανές ότι η έλλειψη χώρων στο κέντρο της Αίγινας, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τέτοιου είδους δραστηριότητες, επηρεάζουν σοβαρά τον τρόπο που αυτές πραγματοποιούνται, ειδικά μάλιστα όταν πρέπει να γίνουν σε κλειστή αίθουσα.

Τα μέλη της ομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Γυμνασίου της Κυψέλης, παρά τις αντιξοότητες αποφάσισαν να παρουσιάσουν την εργασία τους και τα πήγαν μια χαρά. Στην χθεσινή παρουσίαση συμμετείχαν οι μαθητές: Δεληγιάννη Παναγιώτα, Δρυμωνίτη Πελαγία, Θωμά Γεωργία, Κοντιζά Σοφία, Κουτσούκος Στέλιος, Λουρέντζου Μαρδικούλα, Μανιάς Δημήτρης, Μαρίνου Αναστασία, Μπέσης Δημήτρης, Μπήτρου Αντωνία, Παπαδάκης Τάσος, Παπασεβαστού Δήμητρα, Παπασεβαστός Χρήστος, Παύλου Ειρήνη, Τζίτζη Μαρία, Τριανταφύλλου Μάρθα, Τσοτσορός Γιώργος.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο Ηλίας Καπάνταης, με τη συνοδεία του πολίτικου λαούτου του Γιάννη Κάσση, απήγγειλε ποίηση σε έργα: Ρίτσου, Δροσίνη, Ελύτη, Χατζιδάκι, Μαρκόπουλου και Σεφέρη.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png