Καλλιτεχνικές δημιουργίες και παραδοσιακή τέχνη στο Λαογραφικό Μουσείο.


Για μία ακόμη χρονιά καλλιτέχνες από την Αίγινα εκθέτουν την περίοδο των εορτών στην αίθουσα εκθέσεων του Λαογραφικού Μουσείου. Διακοσμητικά αντικείμενα, αντικείμενα καθημερινής χρήσης, ακόμη και γλύκα και κεριά, όλα είναι εκεί, πανέμορφα, πολύχρωμα σε μεγάλη ποικιλία και πολύ προσιτές τιμές. Φέτος στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι συμμετέχουν τρεις καλλιτέχνες από την Αίγινα, οι οποίοι για μία ακόμη φορά εντυπωσιάζουν με τα πανέμορφα χειροποίητα έργα τους, πότε παραδοσιακά και πότε αποτέλεσμα δημιουργικής σκέψης, διεκδικούν να γίνουν δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα μαζί με τις γιορτινές ευχές.

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι λειτουργεί από την Πέμπτη 17 και θα συνεχίσει μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων. Εκθέτουν οι καλλιτέχνες: Τέλης Λεούσης, Μαρία Χατζίνα και Αλίκη Σήμαν. Τα αντικείμενα που μπορείτε να διαλέξετε ξεκινούν από 2-3 ευρώ, ενώ οι τιμές ακόμη και για τα μεγάλα τα χειροποίητα έργα είναι πραγματικά πολύ χαμηλότερες από αυτές που θα περίμενε ο επισκέπτης.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png