Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικης κάρτας και δώρα από τον Άι Βασίλη!


Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας για τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Όπως ήταν φυσικό, αυτή η πρώτη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά. Η κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη και το γυμναστήριο ΝΑΜΑ διοργάνωσαν μία παιδική εκδήλωση στην οποία τον πρώτο λόγο είχε η χαρά και η διασκέδαση, μέσα από τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, που έφερε ο στολισμός ενός δένδρου με τις κάρτες που έφτιαξαν τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν!


Η ημέρα ξεκίνησε λίγο μετά της δέκα το πρωί. Στο προαύλιο χώρο του πύργου του Μαρκέλλου, είχαν τοποθετηθεί τραπέζια με όλα τα αναγκαία σύνεργα χαρτοκοπτικής και ζωγραφικής. Η κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη έδειξε όλα τα μυστικά στους μικρούς της φίλους και λίγο αργότερα οι πρώτες πολύχρωμες κάρτες ήταν έτοιμες! Τα παιδιά της κρεμούσαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που υπήρχε εκεί. Σε λίγο το δέντρο είχε γεμίσει από ζεστές, παιδικές χριστουγεννιάτικες ευχές! Όμως η μέρα δεν είχε τελειώσει ακόμη. Από το εσωτερικό του πύργου έκανε την εμφάνιση του ο Άγιος Βασίλης. Πίσω από την κόκκινη φορεσιά και τα λευκά γένια, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιώργος Μαρίνος, που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση.


Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png