"Αριστείο Γεωργίου Αλυφαντή". Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας βραβεύει τους αριστούχους μαθητές.


Μία βράβευση που αποτελεί θεσμό για την Αίγινα και την εκπαιδευτική της κοινότητα, πραγματοποίησε την Κυριακή ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Πρόκειται για την απονομή των βραβείων με την επωνυμία "Αριστείο Γεωργίου Αλυφαντή", που αφορούν τη βράβευση των καλύτερων μαθητών από τα γυμνάσια της Κυψέλης, του Μεσαγρού και της Αίγινας. Στην κατάμεστη και φέτος αίθουσα του Συλλόγου, ο πρόεδρος του κύριος Βασίλης Μουσουλέας καλωσόρισε τους φίλους του Συλλόγου, τους μαθητές και τους γονείς τους και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.


Ακολούθησε η βράβευση των τεσσάρων μαθητών από τα γυμνάσια της Αίγινας που την περασμένη σχολική χρονιά είχαν αριστεύσει με τις επιδόσεις τους. Βραβεύθηκαν οι: Σταύρος Γενίτσαρης του Γεωργίου από το Καποδιστριακό Γυμνάσιο της Αίγινας, η Ελένη Λορέντζου του Θεοδώρου από το Γυμνάσιο της Κυψέλης, ενώ δύο ακόμη αριστεύσαντες μαθητές βραβεύθηκαν από το Γυμνάσιο του Μεσαγρού: η Άννα Ιωαννίδη του Δημητρίου και η Βαρβάρα Μπήτρου του Διονυσίου. Τις βραβεύσεις των μαθητών έκαναν η Νομαρχιακή Σύμβουλος κυρία Δήμητρα Στάθη, ο αντιδήμαρχος Αίγινας κύριος Γιάννης Πούντος και ο ο γιος του αειμνήστου δασκάλου Γεωργίου Αλυφαντή, κύριος Σωκράτης Αλυφαντής. Για το έργο που άφησε πίσω του ο εκπαιδευτικό Γεώργιος Αλυφαντής μίλησε η κυρία Άννα Χάνου.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής βράβευσης των μαθητών, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας κύριος Βασίλης Μουσουλέας, προχώρησε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ έκανε αναφορά στις εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Σύλλογος τη νέα χρονιά. Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική και τραγούδι από την κυρία Ειρήνη Κουνάδη, τον κύριο Σίμο Κεχαγιά στην κιθάρα, την κυρία Αρετή Πηγιαδίτη στο μαντολίνο και του κυρίου Γιάννη Κάσση που επίσης είχε την επιμέλεια της παιδικής χορωδίας, με τα κάλαντα της οποίας έκλεισε η τιμητική εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Πούντος, η Νομαρχιακή Σύμβουλος κυρία Δήμητρα Στάθη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο κύριος Σωκράτης Αλυφαντής και πλήθος κόσμου.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png