Έκθεση φωτογραφίας και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Μορφωτικό Σύλλογο Βαθέος.


Ένα όμορφο απόγευμα πέρασαν φίλοι και τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος στο παλιό δημοτικό σχολείο. Ο δραστήριος Σύλλογος της περιοχής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ενώ παράλληλα παρουσίασε και έκθεση φωτογραφίας. Οι φωτογραφίες της έκθεσης συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του συλλόγου και δείχνουν σκηνές από την καθημερινότητα της περιοχής, αλλά και από ξεχωριστές στιγμές όπως το άνοιγμα των θεμελίων της εκκλησίας, με την δωρήτρια του οικοπέδου τον ιερέα και τους κατοίκους. Οι φωτογραφίες ξεκινούν από το 1920 και μεταφέρουν στο σήμερα πολλά σημαντικά λαογραφικά στοιχεία.


Μετά την ανταλλαγή ευχών και το σερβίρισμα των σπιτικών γλυκών από τις κυρίες του Συλλόγου, η πρόεδρος κάλεσε τον Δήμαρχο της Αίγινας κύριο Παναγιώτη Κουκούλη για ένα σύντομο χαιρετισμό ο οποίος ανάμεσα σε άλλα είπε ότι χαίρεται που είναι εκεί γιατί ο Σύλλογος Βαθέος είναι από τους πιο δραστήριους συλλόγους με εντυπωσιακή παρουσία, ενώ τόνισε ότι  είναι ιδιαίτερα καλό και ενθαρρυντικό ότι εκεί συγκεντρώνονται οι κάτοικοι της περιοχής αλλάζουν απόψεις και ανησυχίες. Συνέχισε σημειώνοντας ότι αυτό είναι δείγμα υγιούς κοινωνίας και κάθε τέτοιο δείγμα, ως Δήμος το αγκαλιάζουμε και το ενθαρρύνουμε έκλεισε με ευχές υγείας. Στην συνεχεία το λόγο πήρε ο Δημοτικός Σύμβουλός κύριος Δημήτρης Μούρτζης που χαιρέτησε τις πρωτοβουλίες των μελών του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος, λέγοντας ότι ο Σύλλογος έχει δώσει άλλη δυναμική στην περιοχή και χάρη στην αγάπη του Συλλόγου και των ανθρώπων που συμμετέχουν το βαθύ αξίζει να δει καλύτερες μέρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νικόλαος Πτερούδης, η νομαρχιακή σύμβουλος κυρία Δήμητρα Στάθη, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Κασιμάκης, ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Σουβάλας κύριος Θράσως Κωτσάνης, ο αντιπρόεδρος κύριος Χριστόφορος Χριστοφόρου καθώς και ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης κύριος Πέτρος Πετρίτης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png