Μασκέ party για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Στέλλα Παυλινέρη.


Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Στέλλα Παυλινέρη διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα ένα πολύ επιτυχημένο μασκέ πάρτι στο Ελληνικόν Seaside. Οι μαθητές αλλά και φίλοι τους γέμισαν από νωρίς τη μεγάλη αίθουσα του Ελληνικόν Seaside παρόλο που η μέρα ήταν βροχερή σήμερα στην Αίγινα. Η ατμόσφαιρα όμως στο πάρτι ήταν τελείως διαφορετική, ζεστή και γεμάτη ζωντάνια με πολλά παιχνίδια και μουσική. Χαρούμενα ζωγραφισμένα πρόσωπα, ήρωες από παραμύθια, cartoons και διάθεση πραγματικά ανεβασμένη και αποκριάτικη. Η άψογη διοργάνωση και ο αποκριάτικος διάκοσμος έβαλαν μεγάλους και μικρούς στο κλίμα των ημερών!


Μεγάλη έκπληξη του πάρτι η λατρεία των παιδιών αυτή την εποχή, ο Gummy Bear που χόρεψε και φωτογραφήθηκε με με τους φίλους του. Ο εμψυχωτής του πάρτι, γνωστός καλλιτέχνης ελληνικού νεανικού συγκροτήματος, διασκέδασε με τα παιδιά χορεύοντας και παίζοντας μαζί τους με απίστευτη ενέργεια και φοβερό κέφι. Πραγματικά ήταν καταπληκτικός!
Η εκπαιδευτικός και η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών κυρία Στέλλα Παυλινέρη ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους, τους μαθητές, αλλά και τους συνεργάτες της. Ανακοίνωσε τα ονόματα των παιδιών που πέτυχαν στις εξετάσεις και δήλωσε πως και σε αυτές τις εξετάσεις που πέρασαν, του Δεκεμβρίου, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών είχε 100% επιτυχία στα Γαλλικά και Αγγλικά του Πανεπιστημίου Cambridge. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές, χορός και πολύ παιχνίδι.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png