Εκδήλωση για την ημέρα της Γυναίκας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών "Η Αφαία".


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος γυναικών  "Η Αφαία" με αφορμή την ημέρα της γυναίκας προσκάλεσε φίλους και μέλη στην προβολή της αισθηματικής κωμωδίας  "Όλα μπερδεμένα"  στον κινηματογράφο ΤΙΤΙΝΑ. Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Βάντα Βάρτζελη μαζί με τις κυρίες του συλλόγου βρίσκονταν στην υποδοχή καλωσόριζαν χαμογελαστές τον κόσμο που λίγο πριν τις 8 το βράδυ γέμισε τις θέσεις του κινηματογράφου.

Η πρόεδρος του συλλόγου μιλώντας στο Aegina Portal είπε πως κάθε χρόνο επιλέγουν μία ταινία που έχει να κάνει με την γυναίκα, έτσι και φέτος επέλεξαν αυτή την ταινία για να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά και για να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να μην σκέφτοναι για λίγο αυτά που συμβαίνουν.

Στην ταινία η Τζέιν Άντλερ, μια διαζευγμένη επιχειρηματίας και μητέρα τριών παιδιών, είναι τελείως παρατημένη από τον έρωτα μετά την απιστία και προδοσία του πρώην συζύγου της, όταν βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένη σ’ ένα ερωτικό τρίγωνο.
Οι άντρες που την διεκδικούν είναι ο Άνταμ, ένας επίσης διαζευγμένος αρχιτέκτονας, έξω καρδιά, αλλά κι ο Τζέικ, ο μετανιωμένος πρώην σύζυγός της, ο οποίος την επαναπροσεγγίζει ερωτικά, στην αποφοίτηση του γιου τους, έπειτα από 10 χρόνια κι αρκετή κατανάλωση αλκοόλ και το πράγμα είναι μπερδεμένο!

Μετά την προβολή ακολούθησε μπουφές με σπιτικούς μεζέδες φτιαγμένους από τα μέλη του συλλόγου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png