Η μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην παραλία της Αίγινας.


Με τη μαθητική παρέλαση στην παραλία της Αίγινας κορυφώθηκαν σήμερα το πρωί στο νησί οι επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Μετά το τέλος τη κατάθεσης στεφάνων η μαθητική παρέλαση ξεκίνησε όπως κάθε χρονιά από την Πλατεία Εθνεγερσίας και διαμέσου της Λεωφόρου Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε στην περιοχή της Παναγίτσας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριος Εφραίμ Στενάκης, ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κύριος Σπύρος Σπυρίδων, ο Δήμαρχος της Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γεώργιος Τσατήρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Νεκτάριος Λεούσης, ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Σάκης Σακκιώτης, Δημήτρης Μούρτζης, Τρύφωνας Γκότσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης και οι λοιποί επίσημοι που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, περπάτησαν την παραλία της Αίγινας και από την ειδική θέση απέναντι από το Δημαρχιακό Κτήριο παρακολούθησαν τη μαθητική παρέλαση.

Δείτε τη μαθητική παρέλαση στο video που ακολουθεί:


Κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αίγινας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τη μαθητική νεολαία του νησιού που συμμετείχε στον εορτασμό. Την παρέλαση άνοιξε η Δημοτική Φιλαρμονική, ενώ ακολούθησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png