Εκδήλωση στη Σουβάλα για την "Ώρα της Γης".


Με θέα το Σαρωνικό στο φιλόξενο καφέ "Έπρεπε" στη Σουβάλα ξεκίνησαν την Παρασκευή λίγο μετά τις 6 το απόγευμα οι εκδηλώσεις για την Ώρα της Γης. Σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα η κυρία Θεοδώρα Σπυριδάκη πρόεδρος της Μ.Κ.Ο "Εργαστήρι της Αίγινας" άνοιξε την εκδήλωση με την ομιλία της


Στη συνέχεια ο κύριος Γιώργος Σπυριδάκης μελισσοκόμος μας ξενάγησε στο μαγικό βασίλειο των μελισσών, μιλώντας μας για την σπουδαιότητα του ρόλου της μέλισσας στο οικοσύστημα, το μέλι, το βασιλικό πολτό και τις ευεργετικές τους ιδιότητες, αλλά και για θέματα που αφορούν την φροντίδα του κήπου ή του περιβολιού μας. Στην συνέχεια τα μέλη της Μ.Κ.Ο Εργαστήρι της Αίγινας Βασιλική Μπόγρη, Κορίνα Ζορμπαλά και Σοφία Σπυριδάκη παρουσίασαν έρευνες και εργασίες με θέμα τα επαγγέλματα που χάνονται όπως αυτό του "ρετσινά" και του αγγειοπλάστη καθώς και για το θέμα των ιαματικών λουτρών της Σουβάλας και για το Βαθυπόταμο. Ήταν ένα απόγευμα με μία προσεγμένη σειρά από ομιλίες που κατέληξε σε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων.

Οι εργασίες από τις κυρίες Βασιλική Μπόγρη και Κορίνα Ζορμπαλά θα παρουσιαστούν σε θεματικά αφιερώματα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png