Ξεκίνησε η "Εβδομάδα του Γκιώνη".


Ένα σύνολο εκδηλώσεων με την ονομασία "Η εβδομάδα του γκιώνη" που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην "Οικία Καραπάνου" ξεκίνησε χθες Τρίτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Απριλίου. Είναι ένα σύνολο δραστηριοτήτων και δράσεων όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους σε ένα αντικείμενο που επιθυμούν. Ο σκοπός των δράσεων της "Εβδομάδας του γκιώνη" έχει ως στόχο πράγματα που επαναπροσδιορίζουν το ρόλο της γης στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, καθώς και στη μεταξύ τους σχέση.

Οι ημέρες της εβδομάδας που κυλούν βάσει του ημερήσιου προγράμματος που ανακοινώνεται πριν την έναρξη της, περιλαμβάνουν περίπου σαράντα διαφορετικές εκδηλώσεις με μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων: από παραμύθια και χορό, μέχρι μουσική και ομιλίες, πεζοπορία, αλλά και εργαστήρια κατασκευών και παρουσίαση ταινιών. Η εβδομάδα ξεκίνησε χθες το απόγευμα με μία συνάντηση που σκοπό είχε τις δηλώσεις συμμετοχής, αλλά και την παρουσίαση της ταινίας της Νουνούς Αλεξοπούλου για την Εβδομάδα του Γκιώνη της χρονιάς που πέρασε.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png