Εκδήλωση για την Ημέρα της Μητέρας από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Κυψέλης.


Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Κυψέλης πραγματοποίησε για μια ακόμη χρονιά, γιορτή για την ημέρα της Μητέρας ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις επτά το απόγευμα και περιελάμβανε ομιλίες, χορό και τραγούδια. Το ανοιξιάτικο απόγευμα βοήθησε έτσι ώστε όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα του εορτασμού να παρουσιάσουν με τον καλύτερο τρόπο όσα είχαν ετοιμάσει.


Σε μια τέτοια γιορτή όπως είναι φυσικό την παράσταση "κλέβουν" πάντα τα παιδιά, που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Τα όσα είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι του Συλλόγου ήταν πράγματι πολλά: χορευτικά από το γυμναστήριο Κούρος και ΝΑΜΑ, από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, ποιήματα από παιδιά και μεγάλους. Φυσικά δεν έλειψαν και οι όμορφες εκπλήξεις καθώς είδαμε τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του γυμναστηρίου Κούρος να έχουν τυπώσει φωτογραφίες από τις μητέρες τους στις μπλούζες που φορούσαν. Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης κύριος Γιώργος Μουτσάτσος, ενώ όλοι σιγοτραγούδησαν τις μελωδικές ερμηνείες από το πιάνο του πατέρα Ελευθέριου Κουμασίδη, της κυρίας Ειρήνης Κουνάδη και της χορωδίας που τους συνόδευε. Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει ώστε μετά το τέλος της γιορτής όσοι πήραν μέρος σε αυτή να λάβουν από μία γλάστρα με λουλούδια, ενώ λουλούδια και γλυκά έλαβαν όλες οι μητέρες που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν νομαρχιακή σύμβουλος κυρία Στάθη Χατζίνα, η δημοτική σύμβουλος κυρία Σοφία Πετρίτου, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο Καποδίστριας" κύριος Βασίλης Μουσουλέας, η κυρία Φλώρα Αλυφαντή από το πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας και η κυρία Μαρία Λυκούρη από το Σύλλογο Βαθέος, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png