Η γιορτή στην Αγία Τριάδα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος.


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η γιορτή με τους παραδοσιακούς χορούς, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 8 το απόγευμα στο προαύλιο του ενοριακού ναού, του ναού της Αγίας Τριάδας που γιόρταζε χθες. Οι κυρίες του Συλλόγου είχαν φροντίσει για όλα και έτσι η εκδήλωση με τους παραδοσιακούς χορούς που ακολούθησε ήταν για μια ακόμη φορά επιτυχημένη.


Μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα εκ μέρους των κυριών του Συλλόγου και την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων του, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις νέες της περιοχής, τους μικρούς χορευτές, αλλά και τις κυρίες του Συλλόγου Βαθέος, σε παραδοσιακούς χορούς και να χειροκροτήσου θερμά τις ικανότητες τους. Μετά το τέλος των παραδοσιακών χορών, ακολούθησε κέρασμα με γλυκά για την γιορτινή ημέρα, αλλά και λαχειοφόρος αγορά για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών του Συλλόγου.

Με την ευκαιρία της γιορτής, χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος της Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης ο οποίος εξήρε τις προσπάθειες του Συλλόγου Βαθέος λέγοντας: "Παρακολουθώ τα τελευταία τριάμισι χρόνια στενά τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος και έχω διαπιστώσει ότι ξεχωρίζει από το πλήθος των εκδηλώσεων και των δραστηριοτήτων . Εκδηλώσεις και δραστηριότητες που ξεχωρίζουν και για την ποιότητα τους. Ο Σύλλογος είναι παρόν, οπότε δεν θα μπορούσε να λείψει τη σημερινή ημέρα που γιορτάζει το Βαθύ, που γιορτάζει το χωριό. Θα ήθελα λοιπόν να εκφράσω θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο συλλόγου και σε όλα τα μέλη και τους συντελεστές. Στη δασκάλα την κυρία Λαζάρου και όλους και όλες εκείνες που χόρεψαν, τα νέα παιδιά, τις νέες κοπέλες και τις νέες κυρίες. Να ευχηθώ να συνεχίσουν να κάνουν πάντα αυτό που κάνουν με πολύ αγάπη και με πολύ ευχαρίστηση, που εξάλλου φαίνεται. Χρόνια πολλά σε όλους".

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νίκος Πτερούδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Γεώργιος Τσατήρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Νεκτάριος Λεούσης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Σάκης Σακκίωτης, η δημοτική σύμβουλος κυρία Σοφία Πετρίτη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Φλώρα Αλυφαντή, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Κυψέλης κύριος Γιώργος Μουτσάτσος, ο αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Σουβάλας κύριος Χριστόφορος Χριστοφόρου, η διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αίγινας κυρία Αργυρώ Γκαρή και πλήθος κόσμου.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png