Παραδοσιακοί και Λαϊκοί χοροί στον Άγιο Νικόλαο το Θαλασσινό.


Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η χορευτική παράσταση, που παρουσίασε για έκτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας. Η εκδήλωση περιελάμβανε παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου. Η χορευτική παράσταση έγινε την Παρασκευή το βράδυ στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας και το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού δημιούργησε την καλύτερη ατμόσφαιρα σε μια καλοκαιρινή βραδιά, που οι χορευτές του Συλλόγου του 2ου Δημοτικού παρουσίασαν υπέροχα χορευτικά, κερδίζοντας δίκαια το χειροκρότημα του κοινού. Τη διδασκαλία και την επιμέλεια της παράστασης είχε αναλάβει η κυρία Πέπη Χατζηθεοδώρου.


Παρόν στην εκδήλωση ο βουλευτής της Ά Πειραιά και Νήσων κύριος Δημήτρης Καρύδης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πούντος, η νομαρχιακή σύμβουλος κυρία Στάθη Χατζήνα, η δημοτική σύμβουλος κυρία Σοφία Πετρίτη, γονείς και φίλοι των μαθητών, που παρουσίασαν το χορευτικό τους ταλέντο. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος στο μικρό τμήμα οι μαθητές Καλτζίδης Γιάννης, Κουκούμης Άκης, Λέκκας Παναγιώτης, Πούντου Σοφία, Ρουμελιώτη Ναταλία, Στεφανίδης Άγγελος, Χαλδαίος Θοδωρής, Χριστοφής Σέργιος. Στο μεγάλο τμήμα οι: Γαλάνης Ηλίας, Γιαννούλης Σώζος, Γιαννούλη Τατιανή, Κουκούμη Αρετή, Λάκκου Κική, Λάκκου Μαρκέλα, Μαρίνη Δέσποινα, Μαρίνη Μιχαέλα, Πάλλη Ξανθή, Σπανού Ευριδίκη, Στεφανίδη Μαριαλένα, Στάθη Μάρω, Τζίτζη Θεοδώρα.



Η παράσταση ολοκληρώθηκε μέσα σε ζεστό χειροκρότημα, ενώ τα μέλη του συλλόγου και οι νεαροί χορευτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png