Καλοκαιρινή μουσικοχορευτική βραδιά από το Μορφωτικό Σύλλογο Βαθέος.


Μια εξαιρετική καλοκαιρινή βραδιά επιφύλαξε στους φίλους του ο Μορφωτικός Σύλλογος Βαθέος χθες Σάββατο. Πρόκειται για την μουσικοχορευτική βραδινή εκδήλωση, που έγινε στο ξενοδοχείο "Ίριδες" και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον κατοίκων της περιοχής, αλλά και πολλών φίλων του Συλλόγου από όλη την Αίγινα. Η πισίνα του ξενοδοχείου "Ίριδες" αποδείχθηκε το καλύτερο σημείο γύρω από το οποίο εξελίχθηκε η καλοκαιρινή βραδιά. Η δροσιά του παραθαλάσσιου χώρου επίσης δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες για χαλάρωση και αυθεντική ελληνική διασκέδαση.

Οι κυρίες του συλλόγου ήταν πολύ καλές οικοδέσποινες και φρόντισαν να μην λείψει τίποτα από τους καλεσμένους τους, οι οποίοι απόλαυσαν χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Βαθέος, ενώ χόρεψαν και οι ίδιοι. Το φαγητό προσεγμένο, η διάθεση πραγματικά φιλική σε μια καλοκαιρινή βραδιά δίπλα στη θάλασσα. Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Μαρία Λυκούρη, εξαιρετική οικοδέσποινα, καλωσόρισε τους φίλους του συλλόγου, ενώ είχε την οργανωτική επίβλεψη της εκδήλωσης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Γιώργος Τσατήρης, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Πούντος, η δημοτική σύμβουλος κυρία Σοφία Πετρίτου - Γιαννούλη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Νίκος Κάτσας, ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Σουβάλας κύριος Πέτρος Πετρίτης, ο ιατρός και υποψήφιος δήμαρχος κύριος Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχία της βραδιάς και φυσικά πλήθος κόσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png