Ο ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.


Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Apollon στην Αγία Μαρίνα. Είναι η τρίτη συνεχή χρονιά που γίνεται αυτή η εκδήλωση και κάθε φορά η προσέλευση του κόσμου είναι μεγαλύτερη, επιβεβαιώνοντας όχι μόνο τον ποιοτικό προσανατολισμό των εκδηλώσεων του Συλλόγου, αλλά και τις απολαυστικές στιγμές που περνούν σε αυτές τα μέλη και οι φίλοι του. Τη βραδιά άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Φλώρα Αλυφαντή. "Ο Σύλλογος μας και η προσφορά του στην τοπική κοινωνία είναι γνωστά. Στα τριανταδύο χρόνια λειτουργίας του, έχουμε βάλει και εμείς ένα λιθαράκι στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας" είπε η κυρία Αλυφαντή, ευχαριστώντας έναν - έναν ξεχωριστά για την προσφορά του.


Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που εντυπωσίασαν με τις ικανότητες τους στους παραδοσιακούς χορούς, αλλά και με τις πλούσιες φορεσιές τους, που έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και προκάλεσαν τα θετικά σχόλια του κοινού. Η καλή μουσική, το πολύ καλό φαγητό και η συζήτηση δίπλα στη θάλασσα, αποτέλεσαν ένα ακόμη κυρίαρχο στοιχείο της βραδιάς της Παρασκευής, που έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις από όλους. Τα έσοδα από τον ετήσιο καλοκαιρινό χορό του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, αποτελούν ένα πολύτιμο βοήθημα για την ενίσχυση των σκοπών του και της πολυποίκιλης πολιτιστικής του δράσης στο νησί.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png