Ενημερωτική ομιλία από την Κ.Ε.Δ.Α. με θέμα "Άνοια - Νόσος Αλτσχάιμερ".


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο Δανάη, η προγραμματισμένη εκδήλωση με φορέα την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας και θέμα "Άνοια - Νόσος Αλτσχάιμερ". Κεντρική ομιλήτρια ήταν αναπληρώτρια καθηγήτρια νευρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ε. Καπάκη. Η εισήγηση της κυρίας Καπάκη ήταν εξαιρετικά ενημερωτική και κατανοητή, προκαλώντας το ενδιαφέρον και τις ερωτήσεις του κοινού. Μερικά συμπεράσματα που έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση σε όσους παρακολούθησαν την ομιλία ήταν πως οι ασθενείς με άνοια χάνουν την μνήμη τους, αλλά νιώθουν το συναίσθημα, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους παράγοντες κινδύνου. Συγκινησιακά φορτίστηκε η ατμόσφαιρα στο τέλος της ομιλίας από ένα ειλικρινές και δημόσιο "ευχαριστώ" μίας κυρίας, για την αφιλοκερδή και πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε ο γιατρός και πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. κύριος Ελευθέριος Σταμπουλής.


Την ομιλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης με τη σύζυγό του, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ και δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πούντος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κυρίες Μαρία Γιαννοπούλου και Σοφία Πετρίτου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png