Ο ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πέρδικας "Άγιος Σώστης".


Τον ετήσιο καλοκαιρινό του χορό, πραγματοποίησε το Σάββατο ένας από τους παλαιότερους φορείς της περιφέρειας του νησιού, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Πέρδικας "Άγιος Σώστης". Η καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του συλλόγου συγκέντρωσε κατοίκους και παραθεριστές της ευρύτερης περιοχής και αποτέλεσε μια ευκαιρία για συνεύρεση μακριά από την καθημερινότητα, αλλά και την παρουσία μελλοντικών στόχων που έχει θέσει ο σύλλογος. Η ατμόσφαιρα στο παραλιακό κέντρο διασκέδασης του Φάρου, όπου έγινε η εκδήλωση, φιλική και ήρεμη, με την ορχήστρα να δίνει τον τόνο στη διασκέδαση και τη μεγάλη λαχειοφόρο αγορά να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.


Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό προέδρου του Συλλόγου κυρίου Αλέκου Βασιλείου, ενώ ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Πέρδικας κυρίου Τάσου Αμάφη. Ακολούθησε η κυρία Στέλλα Τρίμη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου, που παρουσίασε τα σχέδια για δράσεις και  παρεμβάσεις του συλλόγου, σε θέματα καθαριότητας, περιβαλλοντολογικά, καθημερινότητας και άλλα. Άλλωστε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έχει εκλεγεί πρόσφατα, στις 25 Ιουλίου, και όπως είναι φυσικό είναι γεμάτο με μελλοντικά σχέδια για τον αγαπημένο τους τόπο, την Πέρδικα.

Παρόν στην εκδήλωση και μέλη του συλλόγου "Ευ ζην", ένας νέου φορέα με επίκεντρο ενδιαφέροντος κυρίως την ευρύτερη περιοχή του Κλήματος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αίγινα Πρώτο Νησί" κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Σουβάλας κύριος Πέτρος Πετρίτης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών "Η Αφαία" κυρία Βάντα Βάρτζελη, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Κυψέλης κύριος Γιώργος Μουτσάτσος και πλήθος κόσμου που διασκέδασε μέχρι αργά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png