Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας.


Γιορτινή και κεφάτη η ατμόσφαιρα χθες στο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", καθώς το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου είχε την Χριστουγεννιάτικη του γιορτή. Οι μικροί χορευτές έδειξαν ότι τα μαθήματα που έκαναν τόσο καιρό απέδωσαν του καρπούς τους, καθώς παρουσίασαν ένα απολαυστικό χορευτικό πρόγραμμα. Μαζί και οι γονείς των παιδιών, παρασύρθηκαν γρήγορα από τη ζωντάνια και το κέφι τους. Τα χαρούμενα πρόσωπα και τα παρατεταμένα ζεστά χειροκροτήματα ήταν τα κύρια συστατικά της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης. Οι μαμάδες είχαν φροντίσει για τα απαραίτητα κεράσματα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με θερμά χειροκροτήματα και χριστουγεννιάτικες ευχές.

Το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" λειτουργεί για όλες τις ηλικίες και όσοι το επιθυμούν μπορούν να γραφτούν και να παίρνουν μέρος σε αυτά. Υπεύθυνη για τη διδασκαλία των μαθημάτων είναι η κυρία Πέπη Χατζηθεοδώρου. Τα μαθήματα γίνονται το Σάββατο και ξεκινούν το πρωί. Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες στο 6972037351.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png