Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Σελίνας Ζησιμάτου.


Καθώς βρισκόμαστε στην "τελική ευθεία" πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ευχάριστες, γιορτινές εκδηλώσεις μας καλούν να μπούμε στο κλίμα και το πνεύμα των ημερών που έρχονται. Η θεατρική ομάδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών της κυρίας Σελίνας Ζησιμάτου χάρισε στους φίλους του Κέντρου, στις οικογένειες και τους συγγενείς των σπουδαστών του, ένα ευχάριστο, μελωδικό απόγευμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην Αγγλική όμως γλώσσα!  Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 16:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Ανάμεσα στα μελωδικά ακούσματα και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τα μέλη της θεατρικής ομάδας τραγούδησαν και τα Αιγινήτικα κάλαντα.

Τραγούδησαν οι: Ηλίας Λαλαούνης, Μαρούσα Καλαμάκη, Νεκταρία Καρακούση, Χαρά Λογοθέτη, Κατερίνα Καλαμάκη, Μαίρη Στουραίτη, Μαίρη Πετρίτη, Κωνσταντίνος Καρούσος, Γεωργία Μεθενίτη, Άλκης Μιλήγκας, Στέλλα Κυριαζάνου, Σταύρος Τσοτσορός, Μαρία Τόγια, Χριστίνα Κοζωνάκη, Βέρα Λογοθέτη, Αργυρώ Μπήτρου, Ελένη Λέκκα, Γεωργία Καλαμάκη, Άκης Καραδήμας, Αλέξανδρος Λέκκας, Βαλεντίνο Αντέμι, Νότης Τσολάκος Μάνια Γεωργιλάκη και Σπύρος Στουραίτης. Εμφανίστηκε το συγκρότημα Celestial X που αποτελείται από τους Νότης Τσολάκος, Γιώργος Χατζηαντώνης, Σιμερδάνης και Σημερδάνης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png